dissabte, 24 de març del 2012

Amics de Convergència: Per favor, atureu Eurovegas!



Amics de Convergència: ara que esteu de congrés, per favor, enmig de tanta eufòria, pareu-vos a pensar una mica en el disbarat que voleu muntar en aquest racó de Catalunya on jo visc.
No ho sé, em sembla molt incomprensible que parleu de nació plena, de transició nacional, de sobirania… que vulgueu, en definitiva, posar Catalunya al davant de tot, i que, alhora, vulgueu immolar milers de catalans a l’altar d’aquest ídol anomenat Sheldon Adelson. No pot ser que no us adoneu d’aquesta brutal contradicció. I no vull creure que sigueu simplement uns hipòcrites.
Ens canviareu totalment la vida, us carregareu tots els models de convivencia i de cohesió social que durant anys hem mirat d’anar construint, ens sepultareu totes les nostres arrels, tot allò que fràgilment hem pogut conservar i recuperar… Ens tirareu a sobre un tsumani de diner fàcil per a uns quants i d’enlluernament enganyós per a la majoria… El Delta del Llobregat, en definitiva, deixarà d’existir, i passarà a ser una sucursal… però no d’Espanya, que és una opció que us horroritza, sinó d’alguna cosa immensament puitjor: serem terra conquistada per l’Amèrica més impresentable i estúpida.
No m’ho puc creure, que aquesta sigui la Catalunya que voleu. Per favor, ara que esteu de congrés, enmig de tanta eufòria, tingueu una mica de pietat d’aquest pobre racó de Catalunya que voleu condemnar a la destrucció!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada