diumenge, 13 de maig del 2012

Ara resulta que, segons Convergència, sóc un catòlic integrista



Mai no m’ho hauria imaginat, que arribéssim fins a aquest punt.
Entre els molts arguments que hi ha per oposar-se a aquesta barbaritat de l’Eurovegas que Convergència i el PSC ens volen col·locar a la porta de casa, un d’ells és que aquest negoci es basa en el joc i arrossega prostitució en grans quantitats. És a dir, que la Generalitat de Catalunya es dedica a potenciar, al mig de la zona més poblada del país, dues activitats que no semblen gaire defensables des de cap punt de vista, si és que un desitja una societat que funcioni amb valors de dignitat.
Doncs bé. Resulta que, no sé si seguint l’argumentari oficial del partit, o per pròpia iniciativa, hi ha militants de Convergència que van dient que escandalitzar-se per la prostitució i pel joc només ho fan els catòlics integristes. Que això són activitats lliures que ningú no té dret a prohibir, i que no s’obliga pas a ningú a apuntar-s’hi. I amb un afegit per arrodonir la cosa: que, si la proposta fos fer una fàbrica d’armanent, ¿per què no? Al capdavall, aquestes fàbriques bé continuaran existint. Doncs aleshores, ¿per què no aprofitar-nos-en nosaltres?
Aquesta és la ideologia actual del partit de la feina ben feta, dels valors de l’esforç, de la Catalunya potent i amb futur…
Convergència, pel que es veu, ha optat ja pel materialisme més barroer. Això sí, ben embolicats amb la bandera, i amb molta retòrica sobiranista. Ara deuen estar preparant un nou escut de la Generalitat amb un lema envoltant les quatre barres que digui: “El que no són pessetes són punyetes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada