diumenge, 9 de setembre del 2012

Una pregunta a l’Albert Sáez sobre Eurovegas i l’abat de Montserrat



El director adjunt del Periódico, Albert Sáez, persona a qui jo tenia per sensata i raonable, i que deu ser cristià o filocristià (almenys és membre del consell de direcció d’una revista cristiana, Foc Nou), en un article publicat ahir al seu diari se’n fot i li perdona la vida a l’abat de Montserrat a propòsit de la seva oposició a Eurovegas. També se’n fot d’Iniciativa, però això ja és menys sorprenent.
Diu Albert Sáez: “La Catalunya políticamet correcta –des d’Iniciativa fins a l’abat de Montserrat– havia condemnat Eurovegas al foc de la protesta”. I és que per a Albert Sáez la cosa és molt clara: “És una mala notícia per a Catalunya que Eurovegas no s’instal·li al Baix Llobregat”.
Jo crec que, al contrari, la mala, la pèssima notícia era la possibilitat que un negoci tan nociu com el del senyor Adelson s’instal·lés en un lloc tan estratègic com l’àrea de Barcelona, i a més ho fes destruint un espai tan mereixedor de protecció per a la qualitat de vida col·lectiva com és el delta del Llobregat. I crec, també, que els nostres governants són uns pèssims governants quan creuen necessari fer tota aquesta destrossa per salvar l’ecoomia del país, una destrossa que ara ja van dient que no els agradava gaire. ¿De veritat no es veien capaços de trobar cap més sortida?
La pregunta a l’Albert Sáez és molt simple: ¿De veritat no t’ha fet pensar res el que diu l’abat de Montserrat que et vegis amb cor de despatxar-ho amb una brometa ridiculitzadora?
Deu ser que el pensament únic que s’està apoderant del país, aquest pensament que es resumeix en la frase “El que no són pessetes són punyetes”, ens està assecat el cervell a tots plegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada